miercuri, 28 iunie 2017

Dupa ce criterii alegem un fier de calcat?

Fiarele de calcat sunt de nelipsit din orice locuinta intrucat acestea ajuta ca orice articol vestimentar sau material textil sa se prezinte in cele mai bune conditii. Totusi, optiunile din magazine sunt nenumarate, motiv pentru care este dificil sa se ia o decizie, insa este mult mai lejer sa se apeleze la magazinele online precum ShopU, unde gama este suficient de variata pentru a indeplini nevoile oricarei persoane.

Tipuri de talpa

Aceste fiare de calcat ShopU pot avea diferite tipuri de talpa si reprezinta cel mai important criteriu de care trebuie sa se tina cont atunci cand se plaseaza o comanda. In majoritatea situatiilor, talpa este fabricata din aluminiu si invelita cu alte tipuri de materiale pentru un plus de protectie, de la otel, la ceramica sau teflon. 

Cele cu talpa din inox sunt cele mai accesibile din punct de vedere financiar, insa nici nu aduc cele mai bune performante intrucat se pot lipi cu usurinta la diferite suprafete si nici nu aluneca foarte bine. Cu alte cuvinte, acestea nu sunt ideale decat in anumite situatii. Mult mai eficienta este cea din teflon intrucat miscarile sunt mult mai fluente, dar sensibilitatea este mai mare, motiv pentru care este necesara o atentie suplimentara.

Aburii

Oricine stie faptul ca orice material umed este mai usor de calcat, motiv pentru care un fier de calcat cu aburi este mult mai eficient si mai simplu de folosit decat cele clasice, uscate. Asadar, atunci se face o alegere, conteaza foarte mult locul si marimea orificiilor prin care ies aburii deoarece ar trebui sa fie distribuite in mod uniform.


Gama de fiare de calcat ShopU este mai mult decat variata, dar si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. In plus, este si foarte usor sa se plaseze o comanda care sa fie livrata in cel mai scurt timp prin curier sau Posta Romana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu