sâmbătă, 3 iunie 2017

Amenajarea spatiilor verzi poate fi promovata gratuit pentru 30 de zile



Exista numeroase situatii in care sa fie nevoie de apelarea la specialisti in diferite servicii, precum firme amenajari spatii verzi, iar o problema cu care se confrunta multi este gasirea acestor companii profesioniste, capabile sa asigure cele mai bune servicii. Insa pentru a avea o garantie in acest sens, oricine se poate orienta catre portalul de afaceri propus de WallBiz, unde sunt inscrise nenumarate firme din domenii variate. 

Usor de gasit

Cu alte cuvinte, firmele inscrise sunt diversificate, iar acestea se afla la doar cateva click-uri distanta, fiind afisata o pagina in care sunt descrise serviciile sau produsele oferite, alaturi de date de contact si eventual tarife. 

Ideal pentru firme

Catalogul WallBiz nu este ideal numai pentru clienti, ci si pentru firme, deoarece acestea au ocazia de a se face mult mai cunoscute, dar si de a-si imbunatati identitatea in mediul online. Pe aceasta cale se imbunatatesc performantele din punct de vedere SEO, ceea ce presupune ca la cautarea pe Google a unor termeni cheie, compania va fi afisata pe pozitii superioare, astfel incat va atrage mai multi utilizatori.



Diversitate 

La WallBiz se gasesc firme amenajari spatii, dar si din multe alte categorii, de la auto moto, la turism, calatorii, sport, constructii, arta, imobiliare, food si drinks si nu numai. Fiecare dintre acestea sunt impartite in mai multe subcategorii, fiind imposibil sa nu se gaseasca specialistii cautati.

Tarife accesibile

Clientii au ocazia de a testa sistemul gratuit timp de 30 de zile, urmand ca mai apoi, daca sunt multumiti de rezultate, sa aleaga un pachet incepand de la 90 de zile, pentru doar 150 de lei. Nu trebuie omis nici cel de 180 de zile pentru 250 de lei sau cel de 360 de zile pentru 450 de lei care promite cele mai bune performante si imbunatatirea prezentei in mediul online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu