miercuri, 14 iunie 2017

Camerele auto sunt foarte cautate de soferii romani



O camera auto cu care sa fie monitorizat traficul reprezinta o adevarata necesitate in marile orase unde strazile sunt foarte aglomerate, iar pericolele pandesc la orice colt. Modelele sunt foarte variate, motiv pentru care alegerea trebuie sa se faca in functie de nevoi si preferinte, iar o camera auto oglinda de la iUni, cu siguranta, va indeplini cerintele celor mai multi dintre soferi. Aceasta se ataseaza cu usurinta peste oglinda autoturismului, astfel incat sa nu fie deloc deranjanta, iar alimentarea se face la priza masinii. 

Performante 

Cu cat este mai performanta, cu atat si rezultatele sunt mai bune, motiv pentru care o imagine full HD este mai mult decat suficienta, alaturi de unghi de filmare de 170 de grade. In plus, multe camere filmeaza in conditii grozave si in cursul serii, iar imaginile pot fi urmarite imediat, direct pe ecranul incorporat de circa 4 inch. 

Usor de folosit

Toate functiile pot fi descoperite cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet, insa si dispozitivele sunt foarte usor de folosit. Pentru a porni si opri camera exista un buton dedicat, iar pentru a incepe inregistrarea, din nou, se apasa un buton, iar pentru a avea acces la toate functiile se apasa butonul meniu. 

De unde cumpar?

O camera auto oglina poate fi achizitionata de la iUni intrucat gama este suficient de variata, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fara a mai lua in calcul ofertele si promotiile disponibile. De asemenea, se asigura si livrare gratuita prin curier in toata tara la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei, totul fiind foarte comod pentru ca gadgeturile preferate se afla la doar cateva click-uri distanta. Mai mult, clientii au chiar ocazia de a testa produsele in showroom-ul din capitala pentru a fi siguri ca iau cea mai buna decizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu