vineri, 5 iulie 2019

Vreau sa incep o afacere in mediul online


Daca ai un produs sau serviciu si acesta nu este promovat online, atunci se pierde din start un posibil avantaj: expunerea ridicata. Tot mai multe persoane aleg sa cumpere produsele si sa se orienteze catre serviciile de care sunt interesati direct online, astfel ca dezvoltarea unui magazin online reprezinta o adevarata necesitate. Trebuie doar sa gasesti pe cei mai bine pregatiti care sa se ocupe de acest aspect, iar la Devpro, cu siguranta, esti pe maini bune. Alegi de aici un programator opencart si descoperi toate plusurile aduse de varianta.

Cele mai bune preturi
Poate ca pentru inceput este bine de stiut ca nu ai nevoie de bugete mari pentru a te bucura de serviciile unui programator experimentat. Bineinteles, preturile sunt calculate in functie de fiecare proiect in parte si de ideile care se doresc a fi implementate. Asadar, Devpro reprezinta, cu certitudine, locul potrivit catre care sa te orientezi atunci cand vrei sa incepi un magazin online.

Solutia pe care o cautai
Platforma opencart este bine pusa la punct, motiv pentru care te asteapta conditiile ideale pentru a-ti desfasura activitatea. Totodata, pentru ca aceasta este open source, aceasta este imbunatatita constant, ceea ce presupune ca utilizatorii vor avea acces la noi si noi functii menite sa le usureze activitatea. Prin intermediul specialistilor de aici vei putea invata cum se folosesc toate uneltele pe care le ai la dispozitie si vezi cat de folositoare pot fi acestea.

Dezvolta orice magazin te intereseaza
Apeleaza la un programator opencart care sa se ocupe de orice tip de magazin, motiv pentru care nu conteaza daca vrei sa comercializezi articole vestimentare pentru copii, incaltaminte pentru femei si barbati, lenjerii de pat, produse cosmetice, flori, bijuterii, electronice, electrocasnice si nu numai pentru ca optiunile sunt nelimitate.

Gratis
Poate ca principalul avantaj este reprezentat de faptul ca platforma este gratuita, motiv pentru care poate fi utilizata de catre oricine. In plus, pentru ca este si open source, aceasta se imbunatateste constant, asa ca ca toti utilizatorii vor avea parte de o experienta grozava. Sunt integrate constant noi si noi functii menite sa usureze activitatea utilizatorilor, motiv pentru care vei putea apela la specialistii nostri pentru a pune la punct magazinul de care esti interesat.

Cele mai bune servicii
Atunci cand te lasi pe amna celor de la Devpro stii ca te bucuri de un pachet complet de servicii, asa ca totul incepe de la zero odata cu planificarea strategiei. Mai apoi se va pune la punct design-ul care sa fie adaptat la domeniul magazinului online si e raportat la potentialii clienti. Urmeaza adaugarea continutului si se efectueaza micile retusuri daca e nevoie. Nu in ultimul rand, site-ul este gata de lansare, astfel ca orice afacere va debuta si va fi vizibila pentru toti cei care acceseaza site-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu