vineri, 5 iulie 2019

De cand mi-am dorit un smartwatch


Tehnologia a evoluat atat de mult incat in ziua de azi avem acces la gadgeturi care la lansare se dovedeau a fi foarte costisitoare si inaccesibile pentru persoanele de rand. La acest capitol putem aminti si de ceasurile inteligente care astazi sunt de o multime de tipuri si se gasesc la cele mai bune preturi. Alege un smartwatch iUni care iti convine si bucura-te de o experienta grozava de fiecare data cand il folosesti, iar aici este imposibil sa nu dai peste varianta care iti convine cel mai mult.

Cele mai bune preturi
Pentru cei mai multi dintre pretul joaca un rol important si decisiv pentru luarea unei decizii, iar din acest motiv trebuie sa studiati bine ofertele. In principiu, majoritatea ceasurilor create de companii cu renume pornesc de la pretul de 300 lei, insa pot ajunge si la 2.500 lei. Daca nu va doriti sa achizitionati un ceas atat de performant, dar care totusi care sa fie rezistent la apa, sa aiba o baterie mai puternica sau care sa indeplineasca mai multe functii, exista si smartwatch-uri care provin de la producatori mai putini cunoscuti si au un pret mai accesibil. Totusi, nu dai gres la iUni unde optiunile sunt foarte variate.

Autonomia bateriei
Unul dintre cele mai importante criterii este bateria ceasului deoarece aceasta face de multe ori diferenta intre un produs util si unul inutil. Este neplacut sa trebuiasca sa iti incarci bateria din cinci in cinci ore sau sa ramai cu acumulatorul descarcat cand ai cea mai mare nevoie de ceas. In plus, trebuie sa tii cont ca un smartwatch este facut astfel incat sa reziste cu bateria incarcata si cateva zile. In functie de cat de des este folosit ceasul, bateria poate sa tina intre 4-5 zile. De asemenea, ideala este verificarea disponibilitatii de incarcare wireless sau prin USB.

Tot felul de functii disponibile
In ceea ce priveste functiile unui astfel de dispozitiv, acestea sunt multiple si variaza in fuctie de pret sau model. Ceasurile inteligente pot fi folosite si fara conexiunea directa la telefon, insa nu vor mai indeplini aceleasi functii. Important este ca ceasurile inteligente sa primeasca notificarile in timp real deoarece aceste ceasuri stau direct pe incheietura mainii, iar utilizatorul poate sa traga cu ochiul pentru a vedea daca a primit un mesaj important sau pur si simplu il poate ignora. Acest aspect reprezinta un mare avantaj deoarece puteti ramane in contiunare informat si conectat in timp real, fara a intrerupe in mod grosolan conversatia pe care o aveati sau alte activitati. Nu trebuie omise nici functiile dedicate sportivilor prin care isi pot monitoriza si imbunatati activitatile, indiferent de sportuile pe care le practica, iar pentru a descoperi mai multe poti apela la iUni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu