luni, 10 aprilie 2017

Sfaturi pentru alegerea rochiei de bal potrivite



Probabil fiecare femeie este de parere ca cele mai frumoase rochii sunt cele tip printesa, iar cu prilejul oricarul eveniment mai special, precum un bal, oricine isi doreste sa imbrace un astfel de model care creeaza o imagine rafinata si eleganta. Pentru ca a venit primavara, doamnelor si domnisoarelor le este mult mai usor sa poarte astfel de modele cu spatele gol, cu bretele subtiri sau fara, cu dantela sau din alte materiale usoare. In acest an, stilistii au introdus si alte trenduri printre care putem enumera manecile evazate, cele trei sferturi, trena detasabila in combinatie cu o rochie scurta sau trena cu flori naturale.

Decoratii si aplicatii in trend

Pentru anul 2017, multi dintre designeri ne sfatuiesc sa mizam intotdeauna pe simplitate deoarece de multe ori aceasta calitate a unei rochii este mai greu de obtinut si de purtat, iar daca vreti sa fiti in trend, atunci alegeti rochii pentru bal in nuante cat mai simple. In ceea ce priveste croiul, aici trebuie sa tineti cont de forma corpului dumneavoastra, de inaltime si bineinteles de gusturi, insa toate acestea pot fi modificate cu ajutorul cusaturilor si lungimii potrivite. Totodata, nu uitati ca incaltamintea, chiar daca nu este intotdeauna observabila, trebuie sa arate impecabil si sa fie pe aceeasi linie cromatica cu restul tinutei.


Rochii de ocazii online

Daca va doriti sa participati la un eveniment mai deosebit, insa nu aveti idee ce ati putea purta sau de unde v-ati putea achizitiona modele potrivite, trebuie sa aruncati o privire pe colectia de rochii pentru bal disponibila la Miss Grey. In plus, nu uitati ca shoppingul online va aduce deseori avantaje, iar daca sunteti in criza de timp sau pur si simplu nu va place sa pierdeti timpul prin magazine, comenzile de pe site-uri de specialitate pot fi solutia perfecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu