marți, 20 decembrie 2016

Unde poti realiza colantari auto in Bucuresti



Colantarea masinilor nu mai reprezinta o tehnica atat de rara, fiind o optiune importanta de luat in calcul de catre toti soferii care isi doresc sa isi personalizeze autoturismele. Cu siguranta ca in topul preferintelor ramane in continuare vopsirea clasica, insa aceasta din urma vine cu niste minusuri majore, precum preturile ridicate, alaturi de durata necesara punerii in practica a procedurii. Astfel, pentru o masina de clasa medie, precum Volkswagen Golf, Opel Astra sau Ford Focus, o vopsire integrala incepe de la 5.000 de lei, pe cand cei care aleg colantari auto in Bucuresti platesc circa 1.000 – 1.200 de lei.

Pe langa avantajul semnificativ din punct de vedere economic, pentru a colanta o masina este nevoie de doar cateva ore, fiind alocate circa 10-15 minute pentru fiecare element, iar soferii se pot bucura de masina intr-un timp mai scurt.

Diferite tipuri de autocolante

Pe piata exista mai multe propuneri, fiind unele autocolante ce promit o durata de viata chiar si de pana la 5 ani, acestea fiind, bineinteles, cele mai costisitoare, in timp ce sunt mai accesibile autocolantele cu garantia de 2 ani, ideale pentru soferii care urmaresc efectuarea mai multor schimbari in viitor, motiv pentru care o durata de viata mai mare nu este neaparat justificata. Acestia pot alege variante ce imita vopseaua metalizata, insa si cele mate, populare in special in randul tinerilor care isi doresc ca propriile autoturisme sa fie evidentiate in trafic.



Manopera

Procedura pentru colantari auto Bucuresti nu numai ca este foarte usor de pus in practica, insa soferii pot reveni ori de cate ori apare cate o zgaraietura, caz in care nu este necesara decat inlocuirea foliei de pe elementul respectiv, in cel mai scurt timp si la costuri minime. Asadar, tehnica nu este dificil de pus in practica, motiv pentru care costul manoperei nu va reprezenta o problema pentru majoritatea soferilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu