vineri, 4 noiembrie 2016

In Bucuresti hotelurile pierd din teren

Variantele traditionale de cazare, adica hotelurile si pensiunile nu se mai afla in topul turistilor, intrucat tot mai multi apeleaza la o modalitate mult mai moderna, preluata din strainatate: regimul hotelier. Acest sistem este disponibil in toate marile orase ale tarii, aparand pentru prima data in capitala si venind cu propuneri foarte atractive. Astfel, cei care cauta cele mai bune preturi cazare in Bucuresti vor avea ocazia de a face economii semnificative si se bucura de multe alte avantaje.

Tarife mici

Preturile variaza in functie de numarul de camere al apartamentului, zona in care este amplasat, dar si
de conditiile oferite. Bineinteles ca un apartament in inima capitalei va fi mai costisitor decat unul situat la periferie, insa oaspetii se pot bucura de faptul ca se afla mai aproape de punctele lor de interes si poate chiar sa nu mai fie nevoiti sa apeleze la diferite mijloace de transport, facand economii. Cu alte cuvinte, oricine are ocazia sa economiseasca cu pana la 50% din pretul de cazare daca alege regimul hotelier in locul camerelor obisnuite la hotel.

Confort

In aceste apartamente sunt disponibile conditii pentru toate gusturile si buzunarele, echivalentul a doua pana la cinci stele. In plus, nu lipsesc multe dintre cele mai esentiale dotari, de la bucataria complet mobilata care aduce o multime de avantaje, la televizor, masina de spalat, internet wireless sau chiar aer conditionat. Astfel, oaspetii se pot bucura de confortul de acasa atunci cand sunt in vacanta, fiind o adevarata placere vizitarea altor orase.

Intimitate si discretie


Cei care se informeaza despre preturi cazare in Bucuresti trebuie sa stie ca odata cu regimul hotelier se elimina si o problema des intalnita la hoteluri si anume intimitatea. Nu exista receptie, angajati sau alti oaspeti care sa fie deranjanti, totul fiind foarte comod din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu